Известие

Collapse
No announcement yet.

смърта на бялото жребче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смърта на бялото жребче

Пиша теэи редове със сълэи в очите.Всичко доиде като гръм от ясно небе.
    Бях я иэмил и лъснал отвсякъде:джанти салон.Стана кукла.Даже си купих нови гуменетки эа да я карам.Реших да я иэкарам иэвън града да видя как се държи.Една колежка от Стамболииски имаше рожден ден:идеален повод.
    Колата на отиване се държа супер с 100 120 км карах ускорява като животно....абе въобще идеална алфаРождения ден мина прекрастно.
    Тръгвам да се прибирам.Иэлиэам от Стамболииски минаваики по една павирана улица с 50км друсаики доста.Свършват паветата и се случи това:
    Attached Files

Съболезнования Белчо пожелавам ти да си вземеш по хубава!
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

мойте съболезнования коега...следях темата ти...много нещастен край на историята...важното е че ти си ОК защото е могло да бъде много по - лошо.
      alfa romeo 33 ...crushed and sold!

Comment

Нямам думи!
        Лоша работа!
        Изглежда, че някой горивопровод се е спукал и оттам е станала белята
        Никой ли не спря да ти помогне!?
        Кога дойде пожарната?
        1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
        и делта

Comment

.................................

Хайде да я възстановим с общи усилия... ако имаш мерак още по тая кола. Всеки ще даде по някой чарколяк за каузата, само кажи!
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Колега, ще помагаме!
            Моя Алфи е заявил съгласието си за донорство!
            Както каза Крис, ще помагаме!
            Знам как се чувстваш и това не са празни думи!
            За това майната и на тъгата и нека бъдем силни!
            Белия лебед пак може да оживее!
            Огледай го и казвай от какво имаш нужда.Инсталацията и другите токови простотии, ако имаш проблем, ще ги направя аз.Само не ме карай да чукам тенекии, че Пикасо ряпа ще яде!

Това,че си паднал е нищо, ако можеш да станеш и продължиш напред!
            Слушай дъртия пръдльо!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз подкрепям Крис! От спринта ми останаха доста неща, каквото става го дарявам!
              1986 Alfa Romeo Sprint ex.
              1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
              1999 Citroen Saxo 1.0
              Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Тази година пролетта не е благосклонна към 33-ките .
                Втора 33-ка за по малко от месец
                Няма думи . Още ми е гадно за Алфи на mordohy а сега и бялото жребче .
                Важното е ,че ти си добре железата се оправят .
                Last edited by Sunny; d.m.y г., 15:40.
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Оганя е пламнал от страната на шофьора,зад двигателя отдолу.Идея си нямам как е станало.Иначе едни момчета с опел спряха да помогнат.Пожарната също доиде бързо до 5мин.Хуваво,че нямаше газ....не ми се мисли какво ще стане.Бях сложил 10 литра бензин да я засеча.
                  Крис:хаиде да я възтановимВярвате ли ми,че сега имам много по голямо желание да карам 33 от когато и да е било.Благодаря за подкрепата колеги,имам голяма нужда от нея.
                  Наи големия проблем при въстановяването ще е ел. инсталацията.Абсолютно всички жици изгоряха.Трябва да се почне от нулата.Незнам дали е по силите на някои....Мордохи???
                  Могата...благодаря за подкрепата,ако има нещо ще ти пиша.
                  От двигателя освен блока и главите....още не са отваряни за проверка...всичко друго изгоря.
                  Това е за сега,до сряда незнам дали ще мога да пиша,че съм нагости за празниците.

Comment

Гадна работа, колега! Важното е, че няма пострадали. А вярвам, че с помощта на донори от колегите, ще я възстановите бързо.

Успех

Comment

Колега Triptih, и от мен искрени съчувствия, но тук ще бъда гаден и ще те посъветвам да не я възстановяваш.
                      Защо?
                      Защото: дори и да нямаш проблем с частите, проблема с ламарините е по-голям. 33-ките по рождение са с кофти ламарина, но след такова горене ламарината освен всичко друго се отвръща и закалката вече я няма. Кавото и да правиш, както и да я обработиш, ръждата ще избие навсякъде, много бързо. И това с възстановяване само при условие, че колата е с идеално купе. Ако е позагнила, въобще не си заслужава.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Имам инсталация от 1.7 8 клапана, която може да служи като основа. Повечето пластмаси, капака и т.н. мога да ти ги осигуря безвъзмездно. Има голяма възможност средата на май месец да идвам за трак дея, така че и транспорта е уреден. Само направи един списък какво ти трябва ... и малко повече снимки на коша когато имаш възможност
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Моя съвет е да си намериш някоя друга дори и с по малак мотор и да се прехвърли всичко от твоита.Това е по евтиния и лесния вариянт.!!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                            Имам инсталация от 1.7 8 клапана, която може да служи като основа. Повечето пластмаси, капака и т.н. мога да ти ги осигуря безвъзмездно. Има голяма възможност средата на май месец да идвам за трак дея, така че и транспорта е уреден. Само направи един списък какво ти трябва ... и малко повече снимки на коша когато имаш възможност
                            Това е много хубаво, но коя от 2-те: за Джетроник или Мотроник? Всъщнаст и двата варианта нямат нищо общо с инсталацията на 1.7 16V
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз имам 1.7 16V и съм готов да ти даря всичко което е останало от нея.То не е много ,но ще е от сърце.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Working...
                              X